Mater Misericordiae repararà els contenidors de residus sòlids urbans d’Emaya

  • 25/06/20 10:00
  • Autor
  •   Notícies propies Centre Mater Formació i inserció laboral Notícia

Emaya ha signat un contracte amb Mater Misericordiae per a què aquesta entitat s’encarregui de donar una nova vida als contenidors romputs

El contracte permet l’ampliació del servei de Reparació de Plàstics de Mater, i, per tant, de la seva plantilla

 

L’organització Mater repararà els contenidors de residus sòlids urbans d’Emaya des del seu Servei de Reparació de Plàstics del centre especial de treball Mater Treball i Natura. L’entitat ha estat la guanyadora del concurs que convocà Emaya, reservat a empreses d’inserció laboral o a centres especials de treball.

 

Aquest nou acord, amb l’augment del volum de reparacions que suposa, implica una ampliació del servei i l’ampliació de la plantilla del servei de Reparació de Plàstics de Mater amb llocs de feina estable, una molt bona notícia per la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat, col·lectiu amb qui treballa l’entitat social.

 

El contracte s’ha signat telemàticament i a l’acte han assistit Ramon Perpinyà, president d’Emaya, Bàrbara Mestre, vicepresidenta de Mater i Mónica Nebreda, directora de Relacions Externes de l’entitat social. Durant l’acte de signatura tots els assistents han coincidit en assegurar que totes les parts hi guanyen amb aquest acord de caràcter sostenible -permet augmentar la vida útil dels contenidors i reduir l’ús dels plàstics, social -amb la creació d’oportunitats laborals per a col·lectius vulnerables-, i econòmic -amb l’estalvi que suposa pels contribuents-.

 

Els treballadors del servei de Reparació de Plàstics de Mater, per la seva part, es mostren molt satisfets i motivats amb aquesta oportunitat laboral.

 

 

 

Bàrbara Mestre, signant el contracte en videoconferència amb Ramon Perpinyà i acompanyada de Mónica Nebreda. A la dreta, Ramón Perpinyà en un moment de la videoconferència.

 

D’esquerra a dreta: Tomeu Barceló i Antonio Millán amb els primers contenidors d’Emaya.