Notícies recents

Formació Dual de Mater guanya el segon premi del concurs «Innovació Alimentària amb l'Oliva de la Serra de Tramuntana»

26 / de novembre / 2020 22:00

Els/les futurs/es cuiners/es de Mater definiren el seu paté com «la Serra de Tramuntana dins un pot» i qualificaren el concurs com «una oportunitat per posar en valor» el seu potencial i el dels productes de la Serra.

llegir més

Ciutadania Activa i Autogestors se sumen a la campanya «#VoyTapadaNoCallada» amb motiu del «Dia de l'Eliminació de la Violència contra la Dona»

25 / de novembre / 2020 13:00

Les dones amb altres capacitats sofreixen en major mesura l'assot de la violència masclista, segons els resultats de la «Macroenquesta de violència contra la dona» realitzada per la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere.

llegir més

Mater participa en la iniciativa solidària «L'Arbre dels Somnis» de 'CaixaBank'

23 / de novembre / 2020 10:00

A Balears, «L'Arbre dels Somnis» compta amb un total de 837 cartes, que es poden recollir des d'avui a les oficines de 'CaixaBank'. El termini per a la recepció dels regals finalitzarà l'11 de desembre.

llegir més

CEE | Ajuts Individualitzats de Menjador

17 / de novembre / 2020 10:00

Consulta aquí el llistat provisional.

llegir més

Ajudes Econòmiques per a Persones amb Discapacitat (IMAS) | Preguntes i respostes

16 / de novembre / 2020 10:00

S'atorguen prestacions per finançar ajudes tècniques i tractaments rebuts durant els anys 2019 i 2020, que permeten aconseguir la recuperació física, psíquica i sensorial de les persones amb alguna discapacitat, així com suplir o complementar les seves limitacions i mancances funcionals.

llegir més

Com va anar el «Taller de Gestió de l'Estrès» del Servei d'Inserció Laboral?

13 / de novembre / 2020 10:00

El taller fou impartit per part de n'Ica i en Tobías, psicòloga i tècnic del Servei d'Inserció Laboral de Mater respectivament, i hi participà un total de 15 persones usuàries, les quals van poder gaudir d'una activitat de 'mindfulness'.

llegir més